ZIVVER

Vanaf 12 mei 2022 gebruikt Edu-Ley Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Edu-Ley garandeert dat de gevoelige informatie met de modernste beveiliging verzonden wordt. Niemand anders dan jij kan de inhoud van de e-mail lezen.

Hoe open je een bericht dat veilig is verstuurd?
Heb jij een veilige e-mail ontvangen van Edu-Ley? Open het bericht door op de link met de tekst 'Klik voor bericht' te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren.

Bericht openen met een toegangscode zonder Zivver-account
Jij hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die jou het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan je doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op 'Klik voor bericht' en vul de toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. De persoon die jou het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op 'Klik voor bericht' en daarna op 'SMS sturen'. Vul dan de code in die je op jouw telefoon ontvangt. Nu kun je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op die pagina. Klik op de knop "Beantwoorden". Vul in het antwoordveld jouw reactie in. Je kunt ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in jouw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat je wijzigingen in jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Geef de wijzigingen door aan jouw contactpersoon bij Edu-Ley.

Meer over Zivver
Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je graag veilig verstuurt. Zivver verzendt het bericht gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieŽn dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over Zivver? Neem dan contact op met via: support@zivver.com.

Meer weten? https://www.zivver.nl